USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Румуни зацікавилися досвідом видання Національного атласу України

20 Жовтня 2008 16:37
Франкфуртський книжковий ярмарок поставив нові рекорди. Цього року участь у ньому брала 101 країна, які представили 390 тисяч найменувань книг. Про це 20 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує Державний комітет телебачення та радіомовлення України, друковані книжки, привезені на міжнародне свято книги, становлять лише близько 40 відсотків. А приблизно 30 відсотків видань – зразки новітніх технологій.
 
Серед цього різноманіття не загубилася й українська книга. У національній експозиції – понад півтори тисячі найрізноманітніших друкованих видань. Привертають увагу відвідувачів ярмарку серія книг про Голодомор в Україні видання Києво-Могилянської академії. Не перестає дивувати своїм неперевершеним мистецтвом  книга «Петербургские повести» Миколи Гоголя видавництва «Грані-Т».
 
Головною прикрасою експозиції став Національний атлас України, виданий Державним науково-виробничим підприємством «Картографія». Румунські фахівці зацікавилися досвідом видання такої монументальної праці. Вони почали переговори про співпрацю з українським підприємством «Картографія» щодо видання Національного атласу Румунії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus