USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Шуфрич хоче попереджати українців про стихії через SMS

8 Липня 2010 10:28
Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич виступає за залучення телебачення і мобільних операторів до оповіщення населення про стихійні лиха.
Про це повідомляє Кореспонендент.net.
За словами Шуфрича, для оповіщення населення необхідно використовувати всі наявні можливості.

«Має бути можливість використання телебачення під час оповіщення. Також можливість використання sms-повідомлень ... слід домовитися з головними операторами (мобільного зв'язку)», - сказав він.

Крім цього, міністр зазначив, що під час останнього паводку склалася ситуація, коли через різкий підйом води населені пункти були знеструмлені.

«Необхідно розглянути можливість встановлення автономних звукових сирен, для того щоб навіть у разі відключення електроенергії люди могли отримати сигнал про необхідність реагування», - додав Шуфрич.

Нагадаємо, кілька областей постраждали через рясні дощі. В результаті піднявся рівень води в річках Дунай, Дністер, Прут, що призвело до затоплення Одеської, Чернівецької, Івано-Франківської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Заноза Показати IP 8 Липня 2010 11:07
Привіт!Це Шуфрич:)Завтра вас затопить:( Прихопіть гумові чоботи,надувні човни та хороший настрій.Буде весело :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus