USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Скільки хвиль мобілізації відбудеться цього року

15 Квітня 2016 17:28
Завдяки військовослужбовцям-контрактникам чисельність майбутньої хвилі мобілізації вдалося скоротити і відстрочити.

Президент України Петро Порошенко заявив, що завдяки поліпшенню умов служби за контрактом в армії в Україні у 2016 році пройде лише одна хвиля мобілізації, - повідомляє Кореспондент.

"Ще одна можливість, яка зараз з'являється, це - служба в армії за контрактом. І мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дає нам можливість суттєво відстрочити нову хвилю мобілізації, скоротити її можливу чисельність і зазначити, що якщо буде ця хвиля мобілізації, то вона буде єдиною в цьому році", - заявив Порошенко, виступаючи на урочистостях з нагоди другої річниці від дня створення батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення в Києві в п'ятницю.

Зі слів президента, якщо не буде загрози на сході, то відбудеться звільнення 4-ї і 5-ї хвиль мобілізації, при цьому буде забезпечена комплектація Збройних сил України в основному військовими за контрактом.

Як раніше повідомлялося, солдати-строковики весняного призову будуть проходити військову службу виключно за межами бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Офіцер запасу Показати IP 15 Квітня 2016 19:32
Ющенко будучи президентом на весь світ заявив ,що нам ніхто не загрожує і армія нам не потрібна . Скоротив , знищив кадрові боєздатні Збройні Сили . Чому його особисто , його дорослих синів і оточення не призивають, тому що такі "патріоти" добровільно захищати батьківщину не підуть ...?
Дядько Показати IP 15 Квітня 2016 20:35
Пора речі називати своїми іменами: мобілізації в нас не було жодної, кожного разу проводять тільки "могилізацію" етнічного українського чоловічого населення. Тому, хлопці, не варто бути дурним вишиватником, яким скористається цей антинародний режим, а потім викине і забуде, як про останній непотріб. Краще вже шукати прагматичні шляхи для виживання(!) в цьому році.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus