USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні у Тернополі виготовлять найбільшу газету в Україні

29 Серпня 2009 12:00
Сьогодні у Тернополі виготовлять найбільшу газету в Україні. Про це 29 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник прес-служби Тернопільської міської ради Олег Удич, акція відбудеться в рамках святкування Дня міста за участю місцевих журналістів з ініціативи Тернопільського прес-клубу та прес-служби мерії.
Захід спрямований на згуртування місцевих медійників, які спільними зусиллями склеять найбільшу газету. «Газетярі, згідно з задумом, принесуть своє видання, радійники та працівники телебачення – свою улюблену місцеву газету. Потім команди по 5 осіб в кожній склеюватимуть скотчем з газет великі квадрати, а потім ці всі квадрати буде склеєно між собою», – розповів пан Удич.
За його словами, для проведення акції закупили 20 стометрових рулонів скотчу. Після склеювання всіх квадратів величезну газету розгорнуть на Театральному майдані. Про акцію мерія повідомила представників Книги рекордів України.
Розпочнеться захід на Театральному майдані о 14 годині. Участь у ньому візьмуть також міський голова Тернополя Роман Заставний та зірки естради, які сьогодні братимуть участь у благодійному концерті пам’яті відомого телеведучого Ігоря Пелиха. Мер та співаки виступатимуть своєю об’єднаною командою.
Редакція, від якої на захід прийде найбільше учасників, отримає сувеніри від організаторів. «Загалом розраховуємо, що прийде близько 50 журналістів. Власне, це є одна з можливостей зібратися всім разом, адже така нагода для місцевих медійників випадає не так вже й часто», – зауважив пан Удич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus