USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні закінчується передвиборча агітація

15 Січня 2010 09:13
В Україні тримісячна кампанія з виборів президента країни вийшла на фінішну пряму. У п\'ятницю, 15 січня, завершується найголовніший етап – передвиборча агітація.
Вісімнадцять зареєстрованих кандидатів на вищу посаду країни в цей день востаннє зможуть звернутися до людей, пояснити свою позицію.
Так, сьогодні голова Партії регіонів Віктор Янукович, повернувшись з поїздки Україною, збере своїх прихильників на мітинг на Михайлівській площі Києва, в безпосередній близькості від виборчого штабу Юлії Тимошенко.
Сама голова уряду, яка напередодні дала розгорнуту прес-конференцію для українських ЗМІ, не розкриває своїх планів на п\'ятницю. У свою чергу, банкір Сергій Тігіпко в останній день агітації вирушить до Дніпропетровська. Крім того, Віктор Янукович і Юлія Тимошенко виступлять у п\'ятницю в ефірі українських телеканалів. Передвиборчі дебати між головними претендентами на президентську посаду так і не відбулися. Юлія Тимошенко востаннє закликала свого опонента вступити в словесну баталію. «Я готова прийти на будь-який телеканал до Януковича в гості», - заявила вона. Водночас, останню крапку у передвиборчих перегонах поставить і чинний Президент країни Віктор Ющенко. Він зустрінеться з міжнародними спостерігачами від Євросоюзу і вже анонсував презентацію книги своїх вибраних виступів. До видання увійдуть не тільки звернення до нації, але й промови, виголошені ним у період з 2005 по 2010 рік конгресу США, німецькому бундестагу та ізраїльському Кнесету. Книга, випущена 5-тисячним тиражем, об\'єднує понад 140 текстів виступів, – пише Кореспондент. У свою чергу, провідні українські політологи вирішили неординарно завершити агітаційну кампанію. Спільно з сатирично-політичним виданням Параска.info вони організовують прес-конференцію на тему: Хто буде президентом України - бульдозер чи бензопила, валик для фарбування чи кусачки для нігтів, брухт чи кочерга?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus