USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Бенкет під час чуми», - лучани про передвиборчі перегони в місті

22 Жовтня 2014 15:25
Засилля агітаційних білбордів, плакатів та листівок втомлює, а частіше дратує лучан. «Бенкет під час чуми» - так можна сказати про кількість виборчої агітації та реклами, яка просто заполонила всі вулиці Луцька.

Нагадаємо, відеоопитування щодо того, як ставляться лучани до реклами охочих до лав Верховної ради, раніше оприлюднила ГО "Бойкот".

Сьогодні ж і надалі кандидати, яких у Луцьку ніхто і ніколи не бачив, в останній момент намагаються примусити виборця впізнавати їх обличчя, а тому витрачають сотні тисяч гривень на рекламу. Все це при тому, що в країні триває війна проти путніських окупантів і на східних фронтах гинуть молоді хлопці саме через те, що армії не вистачає коштів ні на зброю, ні на достатню екіпіровку – повідомляє «Під прицілом».

Мешканці міста запевняють, що гроші, витрачені на передвиборчу кампанію, доцільніше було б віддати на лікування хворих діток, благоустрій та розвиток інфраструктури міста або ж на допомогу військовослужбовцям, які перебувають у зоні антитерористичної операції.

Як дослідила ГО "Бойкот", життя одного бійця на Сході України вартує 2 білборди та 5 сітілайтів. Натомість можна лише уявити, скільки десятків та сотень тисяч гривень після виборів опиняться у смітниках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 22 Жовтня 2014 15:54
Ну це так треба. А життя. Ну що воно, тільки як електорат під час виборів потрібно, а далі мішає жити, так як грошей просить.
я Показати IP 22 Жовтня 2014 16:09
ничего не поменялось, только жить стало хуже, жаль погибших , погибли за свою страну, а к власти идет все тоже....
Анонім до я Показати IP 22 Жовтня 2014 17:39
Йдуть нові і більш жорстоки, нероби, популісти, брехуни... Гузі, Пирожики, Лапіни, Данильчуки, Климчуки... От хто рветься і лише Майданом і війною прикриваються!
отож Показати IP 22 Жовтня 2014 16:10
тепер "волонтери" і "друзі" підтримують кандидатів у камуфляжах...по домах ходять розповідають про подвиги....на ТАМ-ТАМІ майорать лиця ))),на зупинках -палатки.....напевно тепер це головніше фінансувати ніж хлопців на передовій !!!
Орест до отож Показати IP 22 Жовтня 2014 17:57
У багатих немає мелочі, а з банківської картки в скриньку не покладеш. Напевно, для тої категорії до скриньки слід і термінал підключити.
віра Показати IP 22 Жовтня 2014 16:34
Майже в кожному с/маркеті кошики для пожертв для вояків АТО, і далеко не багаті люди щось туди стараються покласти, а місто в цей час завалене макулатурою, з т.з лицями тих, хто хоче до корита, і всі ті лиця обридли до страшного!!!! Невже в цей важкий час треба ця дурна пропаганда, це викидання грошей на вітер, що ж ми за люди такі!?
виборець Показати IP 22 Жовтня 2014 17:35
А деяким вже дах взагалі зносить, що палять рекламні тумби, на 33-му навпроти старого Аверсу палала! Це жах! І вони пруться у депутати, щось обіцяють, а самі таке виробляють?! То що вони громаді міста гарного і корисного зроблять, коли самі місто знищують, клеють свою рекламу де завгодно, на стовпах, деревах... От саме такі місту і не потрібні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus