USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спостерігачі вимагають зняти Януковича з біл-бордів. ФОТО

7 Лютого 2010 11:39
Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА повідомляють: у Львові та Луцьку зафіксовано порушення закону «Про вибори Президента України». Ведення агітації після 24-години останньої п’ятниці перед повторним голосуванням.
Спостерігачі ОПОРА виявили ряд біл-бордів на підтримку гасел лідера опозиції Віктора Януковича. Агітація є прихованою, бо не містить прямого заклику голосувати за конкретного кандидата. Проте гасла, що використовуються в ній («Україна для людей») та її колористика викликають у виборців асоціації з Партією Регіонів.
 
Такі ж випадки були зафіксовані в Кривому Розі Дніпропетровської області, де лише в центральні частині міста спостерігачі нарахували більше 60 біл-бордів з гаслом «Україна для людей». Агітація залишилася і в інших містах України, в тому числі в Києві.

Довідково:
У день голосування Громадянська мережа ОПОРА проводить швидкий статистичний підрахунок. Цей метод підрахунку ґрунтується на зібранні фактичних результатів голосування з дільниць країни, обраних за вибірковим принципом.
Спостерігачі ГМ ОПОРА працюють на 1 003 виборчих дільницях, систематично надаючи інформацію щодо явки виборців, виявлених порушень та результатів голосування в центральну базу даних та колл-центр. А також дає змогу отримати результати голосування вже на наступний ранок після днів виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kozak Oleg Показати IP 7 Лютого 2010 13:20
Я тауож вважаю, що це протизаконно і рекламу повинні зняти, по місту таких білбордів сьогодні замітив досить багато
seal Показати IP 7 Лютого 2010 14:30
А що Януковича вже повісили? :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus