USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Синтетичні наркотики приваблюють українців дешевизною, – депутат Шевчук

12 Листопада 2010 09:29
В Україні у кілька разів частіше ніж в у державах Європейського Союзу вживають героїн.

Про це йдеться у дослідженні, оприлюдненому представниками ЄС, - повідомило «Радіо «Свобода» .

Європейські експерти наголошують, що ін’єкційні наркомани в Україні можуть розраховувати на значно меншу допомогу ніж у державах Євросоюзу. І це, на їхню думку, загострює проблему.

Член парламентського комітету з питань охорони здоров’я, нардеп-волинянин Сергій Шевчук вважає, що «не дивлячись на те, що Україна може розглядатися, як одна із держав, через яку проходить транзит героїну з Афганістану до країн Європи, в першу чергу, до Німеччини, різниця у поширенні наркоманії в Україні і в Європі не надто велика»

«Є проблема, так званих, старих наркотичних засобів, опіатів, кокаїну, марихуани, і нових, синтетичних засобів. Думаю, що саме новизна і приваблює ринок за рахунок дещо несподіваного ефекту, а також за рахунок певної дешевизни та спрощених каналів поширення нових одурманюючих речовин», - сказав Шевчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
M Показати IP 12 Листопада 2010 21:51
Тут і держава винна в поширенні наркотиків, бо рівень життя нормальний не може забезпечити. І церква винна через свою бездіяльність, бо вона зобов'язана перед Богом рятувати людей від гидоти і смерті.
Dyssja Показати IP 13 Листопада 2010 01:07
шановний М Ви дуже помиляєтесь адже наркотики це вибір самої люди. Не треба чекати що от великий модний дядя з якоїсь ради прийде до тебе додоми і зробить тобі казку і життя налагодиться, потібно самому щось робити, рухатись а не тікати в наркотики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus