USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Табачник дорікає студентам за побиття правоохоронців

6 Грудня 2013 07:00
Не зривати навчальний процес та не вдаватися до насильства закликав студентів українських вишів міністр освіти Дмитро Табачник.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

У його відеозверненні до студентів йшлося про «дикунські, нелюдські, нецивілізовані вчинки, які іноді трапляються у Києві.

«Ми просимо вас про одне: займатися, не зривати навчальний процес. А в другій половині дня, після занять, поле вашої діяльності, згідно і з Конституцією, і з чинним законодавством, належить лише вам. Це може бути бібліотека, лабораторія, зустріч з коханою людиною, це може бути політична активність», - сказав Табачник.

«Будь ласка, тільки без насильства, без грубощів. Тому що сьогодні в лікарнях міста Києва знаходяться з важкими ушкодженнями 52 правоохоронці – а це теж молоді люди, у яких теж є батьки, і 4 протестувальників. І це говорить про те, що порушення законодавства і насильство було неспіврозмірне», - додав він.

«Тому що 52 працівника органів внутрішніх справ, 4 учасників протестів - це для всіх нас докір совісті...», - вважає Табачник.

Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, «Беркут» силою розігнав мітингувальників, які виступали проти непідписання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, на Майдані Незалежності. За медичною допомогою звернулися 35 осіб, 7 з них госпіталізували.

Вдень 30 листопада тисячі українців самоорганізувалися та вийшли на Михайлівську площу, щоб висловити свій протест проти силового розгону мирного мітингу.

1 грудня у Києві відбулося Віче, організоване опозицією, на яке вийшло кількасот тисяч людей.

Пізніше учасники протесту зайняли частину будівлі Київської міськадміністрації, Будинок профспілок та колишній Жовтневий палац.

У той самий день на вулиці Банковій біля адміністрації президента відбулася сутичка між силовиками та мітингувальниками.

5 грудня у прокуратурі заявили, що під час розгону мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада постраждало 79 людей.

За станом на 4 грудня вже 305 людей звернулися по медичну допомогу в результаті сутичок, що сталися під час проведення масових акцій протесту в Києві.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 6 Грудня 2013 07:56
Чоловіче,що ти верзеш?Про яку неспіврозмірність ти говориш?Складається враження,що у тебе неспіврозмірність розуму з тим який є і який міг би бути у нормальної людини.
українка до Андрій Показати IP 6 Грудня 2013 09:08
Дуже вдало підібране фото. Молодці журналісти! Я думаю, всі українці покажуть таким же жестом Табачнику.
555 Показати IP 6 Грудня 2013 10:07
Табачник ти не міністр освіти, що ти можеж вирішувати в напрямку освіти якщо несеш таке. "52 правоохоронці отримали травми в порівнянні з цивільними тільки 4 особи" це в тебе травма, як міліція з щитами, ПГшками, газовими балончиками, в касках, бронижелетах могли постраждати більше за мітингувальників?
партия психов Показати IP 6 Грудня 2013 10:27
Уважаемые читатели так называемый Министр обычный человек.НО,Имея давно связи как с иностранными разведками и секстами он давно повлотил мечты Так называемой Железной леди М.Теччер еще называю ее (ВОРОВКОЙ Молока)она урезала бюджеты школ и по ее приказам убивали шахтеров на митингах.Что и вы сейчас видите.Этот человек еще более опасен чем Захарченко или еще какой что местный чинушка.Он идиолог Нации по его учебникам наши дети становятся дебилами.А вы говорите что, что то в стране не так.....цитата из фильма Мастер и Маргарита_Любая власть это есть насилие..Удачи вам!!МИР Всем вам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus