USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Табачник перепише історію до кінця року

13 Травня 2010 16:33
Спільний посібник з історії для вчителів України і Росії планується завершити до кінця року.

Про це сьогодні заявив під час відеомосту Київ-Москва міністр освіти Дмитро Табачник, передає INTV.

Табачник відзначив, що цей навчальний посібник охоплюватиме період від часів утворення суспільства на території України і Росії до 21 століття.

Він також повідомив, що Міністерство освіти України планує здійснити низку нововведень.

"В Україні існує заборона на те, що авторами вітчизняних підручників не можуть бути іноземні громадяни. Я вважаю, що це неправильно. У зв`язку з цим хочу повідомити, що думаю, ми зможемо відновити, зокрема, підручники російських учених Погорєлова - з геометрії і фізики 7-8 класу Кикоїна. А також ми плануємо повернути викладання російської літератури мовою оригіналу. Думаю, в даному випадку ніхто не почне шукати політичного підтексту", - сказав Табачник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
--------- Показати IP 13 Травня 2010 20:31
Вітаю! На черзі відновлення викладання історії КПРС у вузах. Пан Табачник буде сподіватися, що і в цьому випадку "ніхто не почне шукати політичного підтексту". А на початку 90-х цей, з дозволу сказати, УКРАЇНСЬКИЙ міністр починав як яскравий антитоталітарист. Сумно...
ї Показати IP 14 Травня 2010 11:29
Політичного підтексту шукати не треба, тому що це політика чистої води. Причому політика спрямована на приниження української нації і представників інших націй, які живуть в Україні. І чому це Табачник вирішив, що правильним є лише те, що вважає ВІН. Він мабуть не українець бо не турбується про розвиток самосвідомості українців. А навпаки робить все аби ми усвідомлювали себе як нікчемна другорядна нація яка ні до чого путнього не здатна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus