USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

ЦВК оголосила Януковича президентом

14 Лютого 2010 20:28
Центральна виборча комісія 14 лютого оголосила офіційні результати другого туру президентських виборів.
За результатами ЦВК 48,95% голосів виборців проголосували за Віктора Януковича, 45,47% – за Юлію Тимошенко. Не підтримали жодного кандидата 4,36%. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Напередодні було прийнято протоколи від усіх 225 окружних виборчих комісій з результатами голосування, що відбулося 7 лютого. В Україні проведено повторний підрахунок результатів голосування під час другого туру президентських виборів на 102 виборчих дільницях. За інформацією члена ЦВК Тетяни Лукаш, після перерахунку голосів на цих дільницях результати голосування не зійшлися з підрахунком голосів тільки на 14 виборчих дільницях. Відтак, підрахунок голосів масових фальсифікацій не показав.
Водночас, 13 лютого чинний прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час телезвернення до українського народу заявила, що «Янукович – не наш Президент. І як би не розгорталися далі обставини, він ніколи не стане легітимно обраним Президентом України». Окрім цього, Тимошенко заявила, що оскаржуватиме результати виборів у суді.
Нагадаємо, у першому турі виборів президента України за Віктора Януковича проголосувало 35,32% виборців, за Юлію Тимошенко – 25,05%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вікінг Показати IP 14 Лютого 2010 20:38
Демократи розсварилися і програли. З чим і можна привітати Януковича. В інтервю він говорив, що вже давно чекав у черзі на Президента. Дочекався.
дідо Показати IP 14 Лютого 2010 21:11
Не демократи розварилися, а аферистка рвалася до абсолютної влади...Брехлива варовка обдурила всіх і вся...але постраждав народ...
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2010 09:36
Батько президенства Януковича, неадекватний Ющенко, який закликав голосувати проти всіх, чудово розуміючи, що на сході його не почують, а на заході він таким чином допоможе Янику. Українців зрадив у черговий раз Ющенко.
Ярослав Показати IP 15 Лютого 2010 09:48
Якби Тимошенко була б нормальним кандидатом, а не аферисткою - то була б президентом. А так за неї "прогаласувала" меншість, от і хай тепер сама і галасує.
злата Показати IP 15 Лютого 2010 10:51
Прикро.Однак,висновки треба зробити по Волинському штабу БЮТ,по Луцькому штабу БЮТ.Як працювали-такий і результат...Під час виборів складалося враження,що так звані бютівці грали на стороні Ющенка-Януковича,цьому є реальні підтвердження членів ДВК.Гидомирники.
Володимир Показати IP 15 Лютого 2010 10:56
За Тимошенко проголосувало майже 82 відсотки волинян, які ще цифри потрібні псевдоаналітикам з партії регіонів, які косять під нашоукраїнців і хочуть пересварити їх з бютівцями. Не вийде. І обєднає всі демократичні сили саме Янукович. Обєднає своєю антиукраїнською позицією, своїм несприйняттям української мови та культури, своєю неосвіченістю, через яку нам буде соромно перед всім світом за Президента України. Хай він розповість світу про "найкращі геноциди та генофонди українського народу", про "видатного українського поета Чехова", або ще щось втне. А Ющенко залишиться, по крайній мірі в історії країни, а захоче, то і в політиці. Місце своє він визначить сам: або поруч з Тимошенко у боротьбі за національні інтереси, або стати незалежним арбітром нації, або загубити своє імя і органічно вписатися у підтанцьовку до Януковича.
Анастасія Показати IP 15 Лютого 2010 17:07
П"ять років не великий термін,хай попрацює президент Янукович і народ зробить свої висновки.У мене є надія,що життя зміниться на краще.На рахунок Тимошенко ,то дійсно вона забрихалася,люди ненастількі обмежені і не одноклітинні організми,щоб не бачити реалій сьогодення.Відтак БЮТівці закінчуйте свої істеричні напади і гайда в опозицію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus