USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Тигрюля здохла від харчового отруєння. Зоопарк заперечує

13 Січня 2010 15:02

У ніч з 12 на 13 січня в зоопарку Ялти померла від отруєння біла тигриця Тигрюля. Керівництво зоопарку спростовує інформацію. 
 
Труп тварини нібито виявили вранці співробітники зоопарку. За попередніми даними, тварина загинула від харчового отруєння. У зоопарку проводиться внутрішнє розслідування, повідомив «юзер yalta telegraph» на сайті «RT Korr».
 
Натомість, прес-служба Ялтинського зоопарку «Сказка» заперечує дану інформацію та називає її передвиборною провокацією.
 
«Всі живі у нас і здорові. Тигрюля росте, їсть і чекає на свого принца. Вже у нас готовий для неї новий вольєр, скоро буде переїжджати. Тобто, все у нас гаразд, а такого роду повідомлення - це передвиборча провокація», - заявили в зоопарку.
 
Прес-служба Юлії Тимошенко поки відмовляється давати які-небудь коментарі.
 
Довідково:
 
Рідкісну білу тигрицю подарували Юлії Тимошенко соратники по партії. Згодом вона активно використовувалася прем\'єром в рекламі та агітації: від шкільних щоденників до настінних календарів.
 
До слова, отруєння тварин вже траплялися в зоопарку і раніше - в березні 2009 року від отрути померло більше 10 вихованців за три тижні. Тоді підозра впала на власників прилеглого до зоопарку паркувального майданчику.
 
Тигрюля проживає у вольєрі, який спеціально побудували для неї в Ялтинському зоопарку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна-Марія Показати IP 14 Січня 2010 10:53
Якщо це і передвиборна агітація - все -одно треба за таке наказувати. Тварина до політики немає нічого спільного!
ХМ... Показати IP 14 Січня 2010 13:29
"Тигрюля здохла від харчового отруєння... З довідки: Тигрюля проживає у вольєрі, який спеціально побудували для неї в Ялтинському зоопарку". Вони там шолі досі труп її тримають? О.о Або ж - Тигрюля жила, живе і буде жити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus