USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко радила, кого звільнити з журналістів «Інтера»?

27 Січня 2009 19:19
Головний митник країни Валерій Хорошковський стверджує, що Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко неодноразово заводила з ним розмову про купівлю у нього телеканалу «Інтер». Про це 27 січня повідомляють «Волинські Новини».
«Ці переговори були неодноразовими. Вони почалися буквально з перших днів, як ми почали працювати: вона – як Прем’єр-міністр, і я – як керівник митної служби», – заявив Хорошковський в інтерв’ю «Українській правді».
Хорошковський стверджує, що Тимошенко збиралася купити телеканал для себе – не на своє ім`я, але так, щоб мати можливість контролювати канал і втручатися в його інформаційну політику, – пише УНІАН.
«Знаєте, у Юлії Володимирівни специфічне сприйняття свободи слова. Вона вважає, що свобода слова має бути розвинена рівно настільки і доти, доки вона підтримує її особисто. Спершу між нами була просто величезна кількість тертя про те, що показує канал «Інтер», як він це показує...» – стверджуває Хорошковський.
До цього Хорошковський додав, що періодично отримував від Прем’єрки «рекомендації, кого звільнити з журналістів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus