USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко в десятці найвпливовіших

19 Серпня 2010 15:34
Президент Віктор Янукович очолив рейтинг «ТОП-100 найвпливовіших людей України 2010 року» за версією журналу «Кореспондент».

Про це 19 серпня повідомив головний редактор журналу Віталій Сич, - пише "Українська правда".

Друге місце в рейтингу посів бізнесмен Рінат Ахметов, третім став глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

Далі у першій «десятці» рейтингу розташувались: прем'єр-міністр Микола Азаров, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський, бізнесмени Дмитро Фірташ та Ігор Коломойський.

Замкнула «десятку» найбільш впливових людей України лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Коментуючи представлений рейтинг, редактор відділу «Країна» журналу «Кореспондент» Андрій Смирнов зазначив, що вперше першу «шістку» посіли представники однієї правлячої партії.

За його словами, це свідчить про повне домінування Партії регіонів у державі. Він додав, що в оприлюдненому списку 32 людини зі 100 є членами Партії регіонів. Це також є рекордом за всю історію складання рейтингу.

Ще одним рекордом є те, що 44 людини - новачки рейтингу, ще ніколи у списку ТОП-100 не було стільки нових облич.

Оглядач журналу Олександр Пасховер сказав, що 42 людини у списку найвпливовіших одночасно входять до рейтингу 100 найзаможніших українців.

За його словами, їхній сумарний «гаманець» складає 49,9 млрд. доларів США, що приблизно дорівнює річному бюджету України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Русь Показати IP 19 Серпня 2010 16:25
І вся президентська рать... Звичайно злодюги, які розграбували країну, поставили на коліна весь нарід попереду всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus