USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко заявила Генпрокуратурі про відкати на Євро-2012

29 Грудня 2010 15:11
Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко принесла до Генеральної прокуратури заяву про скоєння злочину, в якій, за її словами, йдеться про зловживання нової влади під час будівництва об’єктів для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це пише Zaxid.net з посиланням на офіційний сайт Тимошенко.

"Для того, щоб не ходити до Генеральної прокуратури України даремно, я для себе вирішила, що кожного разу, коли я з’являюся у Генеральній прокуратурі, щоб не втрачати час даремно, я заявлятиму про черговий злочин влади. Я маю на це право, згідно із законом, і тому сьогодні буде ще одна заява громадянки України про інформування Генеральної прокуратури про скоєння злочину. Сьогодні я прийшла з тим, що Євро-2012, як і всі великі будівельні проекти, які так анонсують на каналах телебачення, використовуються і Януковичем, і урядом для того, щоб під шумок таких будівельних проектів від 20 до 30, а іноді й більше відсотків заробляти відкатів із державного бюджету", – сказала Тимошенко перед допитом у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури.

Наразі екс-прем’єр перебуває на підписці про невиїзд і регулярно ходить на допит до Генеральної прокуратури. Їй інкримінують нецільове використання коштів, виділених у рамках Кіотського протоколу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
саша Показати IP 29 Грудня 2010 16:52
"Євро 2012" це золота рибка для можновладців, їм так сподобалося ці гроші красти що вже хочуть зимову олімпіаду проводити в Карпатах. Ідіоти
footballіст Показати IP 29 Грудня 2010 22:36
От чому і Суркіса Ахметов з Колесніковим хочуть "убрати"!!! Чоб не заважав, а то і самим мало! :)
Славко Показати IP 2 Січня 2011 12:28
А сама мало заробляла на відкатах? Кому, як не їй знати про технології відкатів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus