USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко зібралася у відпустку

1 Березня 2010 18:07
За даними преси, уряд «морально готовий до відставки», але деякі його члени, зокрема і прем'єр, нібито зібралися взяти відпустки.
Чинний прем’єр Юлія Тимошенко після висловлення недовіри з боку парламенту може піти у відпустку, пише газета «Дело» з посиланням на свої джерела в уряді.
За даними джерел, у випадку, якщо Верховна рада проголосує за вотум недовіри прем'єру, то весь склад Кабінету міністрів готовий де-факто припинити роботу, хоча де-юре продовжуватиме працювати. Зокрема, деякі члени уряду збираються взяти відпустки.
Як відомо, на вівторок, 2 березня, на 18.00 призначено позачергове засідання Кабміну. Його порядок денний наразі не повідомляється. Але відомо, що проект постанови про недовіру уряду Рада розглядатиме на своєму пленарному засіданні вже наступного дня, 3 березня.
ЗМІ зазначають, що «морально уряд готово до відставки, а деякі його члени планують брати відпустку». Водночас офіційно Тимошенко заявила, що «відставка Кабміну означає складення повноважень».
Самі міністри коментують своє майбутнє розпливчато. Зокрема, міністр з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра заявив, що якщо Верховна рада його наймала, то вона ж і має його зняти. «Як вирішить Верховна рада, так і буде», - додав Шандра.
До того ж, за його словами, все залежить від формулювання. Якщо вотум недовіри буде висловлений тільки прем'єр-міністрові, то він (Шандра) і надалі працюватиме, передає ТСН.
Міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда зазначив, що якщо уряд відправлять до відставки, то він теж піде. «Наскільки мені відомо, в проекті про вотум недовіри, підготовлений Партією регіонів, йдеться про відставку всього Кабінету міністрів», - заявив Куйбіда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Член БЮТу Показати IP 1 Березня 2010 18:39
Голова облради Грицюк А.П. також у відпустці
Всезнайко Показати IP 1 Березня 2010 21:11
І це дуже вірно. ВОНА мусить взяти відпустку, щоб відпочити перед СІЗО.
1 Показати IP 1 Березня 2010 23:11
Матеріальну допомогу хоче забрати перед відставкою :-)
Колишній нашоукраїнець Показати IP 2 Березня 2010 11:23
А потім Янукович нагне всю країну, позакриває ротяки всім пащекуватим і поверне добрі часи кучмізму. Остання перешкода на його шляху - це Тимошенко. Всі решта: Ющенко, Яценюк, Балога, Тигіпко давно вже продалися.
Ромашка Показати IP 2 Березня 2010 14:32
Це не відпустка,а "затишшя перед бурею"
Ромашка Показати IP 2 Березня 2010 15:10
Відпустку собі може і візьме,але це тільки подальшої,ще важчої роботи
citizen Показати IP 2 Березня 2010 18:37
Пора вже... Ато країну до такого довела, що ще потрібно було постаратися - даже Молдові не таке робиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus