USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві намагалися знести пам'ятник Леніну

1 Грудня 2013 22:05
Учасники вуличних протестів почали зносити пам'ятник Леніну на Бессарабській площі, інформує Корреспондент.net. Близько 60 осіб у масках намагалися залізти на пам'ятник і закидати його палаючими предметами. Правоохоронці, які прибули на місце, намагаються відтіснити порушників від пам'ятника. Люди в масках протистоять правоохоронцям. Задіяні димові шашки і вибухові пакети. Рух по проїзній частині перекрито. Мітингувальники намалювали на пам'ятнику білою фарбою «Слава Україні!» і «Ганьба!» , повідомляє Lenta.ru. Після того, як до пам'ятника наблизилося велика кількість міліціонерів, правопорушники розбіглися. У даний момент вони то наближаються до пам'ятника, то відбігають і кидають чимось у співробітників міліції, які взяли пам'ятник у кільце. Кілька людей вже затримано. Більше 40 співробітників

«Беркута» оточили в каре пам'ятник і приготували протигази. З боку Хрещатика підходять групи людей. Раніше в інтернет пройшла інформація про намір зруйнувати пам'ятник. У прямому ефірі телеканалу Інтер організатором нападу на пам'ятник був названий народний депутат від націоналістичної партії ВО Свобода Едуард Леонов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кононович Показати IP 1 Грудня 2013 22:10
Ну как же так батенька Ленин
123 Показати IP 2 Грудня 2013 22:19
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus