USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Москві поліція затримала учасників акції на підтримку київського Майдану

2 Грудня 2013 16:23
Біля посольства України в Москві пройшла акція на підтримку київського Майдану. Всіх учасників акції затримала московська поліція, - повідомляє «Укрінформ».

Так, російський громадсько-політичний рух «Солідарність» у понеділок біля посольства України у Москві провело акцію на підтримку київського Майдану, - повідомив власний кореспондент Укрінформу в РФ.

«У Росії дуже багато людей, які підтримують європейський вибір Росії та України і обурюються відвертою брехнею путінскої «зомбоящика». Жахливо, що поліція так жорстоко розганяла Євромайдан», - заявив російський опозиціонер Борис Нємцов під час акції.

На переконання політика, якщо демократія і свобода в Україні восторжествують, то «в Росії це теж рано чи пізно станеться». Крім того, підкреслив Нємцов, Україна завжди відрізнялася миролюбним характером акцій, але у неділю в Києві сталися драматичні події, які більше не можна допускати.

«Дуже поважно, щоб акції на вулицях українських міст проходили мирно», - зазначив Нємцов, висловивши надію, що Україна підпише Угоду про асоціацію з ЄС.

Після того, як активісти розгорнули банер з написом: «Україно, ми з тобою» всіх учасників акції затримала московська поліція. Після цього інциденту поліція посилила заходи безпеки біля посольства України у Москві.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПР Показати IP 2 Грудня 2013 19:17
Це той Нємцов, який друг Віті Прищавого? Тоді все ясно.
Михайло Показати IP 2 Грудня 2013 19:35
Путін - останній імперіаліст в Європі. За провокації проти України Путін вручив ордена Глазьєву, міг би відзначити і Януковича, заодно посмерно нагороди і Сталіна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus