USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У ДАІ кажуть, що не ліквідовуватимуть МРЕВ

15 Жовтня 2010 17:51
Державтоінспекція спростувала інформацію Держкомпідприємництва щодо ліквідації МРЕВ з 1 січня 2011 року.
Про це заявив начальник департаменту ДАІ Валерій Лозовий, повідомляє «Дзеркало тижня».
За словами Валерія Лозового, міліція планує відмовитися від кількох невластивих правоохоронцям функцій, але для цього необхідне відповідне рішення уряду та внесення змін до низки документів, що регламентують діяльність відомств, причетних до реєстрації і експлуатації транспортних засобів. На думку начальника ДАІ, до нового року не вдасться погодити такі зміни.
«На сьогодні створена робоча група, яка відпрацьовує пропозиції зацікавлених сторін про зміну порядку отримання водійського посвідчення, медогляду водіїв, проходження техогляду транспортних засобів», – заявив Валерій Лозовий.
Окрім того, він додав, що ДАІ вже делегувала повноваження стосовно проведення техогляду приватним організаціям, залишивши на сьогодні за собою функцію з видачі талонів проходження техогляду.
Нагадаємо, 12 жовтня голова Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський заявив, що є домовленість з Міністерством внутрішніх справ про ліквідацію МРЕВ з 2011 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus