USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У день отруєння Ющенко пив «8 кубиків» коньяку зі шприца?

1 Серпня 2008 14:15

Чернігівський пенсіонер-антиквар Валентин Шур, до якого Віктор Ющенко заїжджав перед вечерею на дачі в екс-заступника СБУ Володимира Сацюка, має намір подати до суду на Давида Жванію за образу особистості. Про це він сказав в інтерв'ю «Фактам», коментуючи заяви Жванії про те, що в «якогось шизофреніка» Ющенко пив дубову настойку, - повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує УкраїнськаПравда, «те, що Віктор Андрійович випив дві чарки, та ще й інших змушував, - неправда. Коли гості пішли, я помітив на тумбочці одну недопиту чарку. Може, звичайно, саме Жванія її залишив. Раніше я дуже поважав цього грузина. Але якщо він справді говорив такі речі, подам на нього до суду», - сказав пенсіонер.
«Назвав мене шизофреніком. У мене такого діагнозу немає. Навпаки, маю дозвіл на носіння зброї, що є доказом того, що ні в псих-, ні в наркодиспансері на обліку не перебуваю. А барига - це взагалі образа! Якщо який-небудь адвокат візьметься за цю справу, віддам йому половину отриманої за моральний збиток суми!», - обурився Шур.
За його словами, він справді пригощав Ющенка і людей, які його супроводжували, своїм «фірмовим шуровським коньяком».
«Близько п'ятої години вони приїхали. Зайшли усі от у цю саму кімнату - Ющенко, Порошенко, Червоненко, Жванія, Пинзеник. Я дістав свій фірмовий, «шуровський», коньяк. Червоненко схопив пляшку, налив собі і - хлоп! - швидко випив. Ющенко зазначив: «Що ж ти, Женя, один п'єш?» Я розлив напій усім по чарках. Потім спеціально поміряв шприцом - Віктору Андрійовичу і собі налив приблизно по вісім «кубиків». Це ж всього вісім грамів, хіба це багато?», - розповів пенсіонер.
«Ющенко випив і дуже похвалив, мовляв, кращого коньяку в житті не куштував. Попросив дати йому цю пляшку з собою, що я, звичайно, із задоволенням зробив», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus