USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Януковича не схотіли розказувати, скільки він потратив на день народження

8 Листопада 2010 15:57
В Адміністрація президента відмовилися повідомити, скільки коштувало широке святкування дня народження президента Віктора Януковича 9-11 липня 2010 року.
Про це ідеться у відповіді першого заступника глави адміністрації Олени Лукаш на адресу «Української правди».
«Згідно зі статтею 37 закону «Про інформацію» не – підлягають обов'язковому наданню для ознайомлення за інформаційними запитами офіційні документи, які містять в собі конфіденційну інформацію та інформацію, що стосується особистого життя громадян», - пише Лукаш.
«Українська правда» просила повідомити «суму коштів, витрачених на підготовку та проведення святкування» та розмір гонорарів артистів, які виступали на святі: Лари Фабіан, Філіпа Кіркорова, Софії Ротару, Анжеліки Варум, Леоніда Агутіна.
Крім того, видання просило повідомити, «чи здійснювалася вирубка лісу на території резиденції «Залісся» для будівництва павільйону, в якому відбувалося святкування»?
«Аналіз питань, порушених у зверненні, свідчить про те, що вони не стосуються діяльності як глави держави, так і адміністрації президента», – зазначає Лукаш.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 8 Листопада 2010 17:41
Прикольно царь-батюшка влаштувався. Хто зна, а може він на наші з вами бюджетні грошики гуляв? Ми ж цього не знаємо. От президент США і конгресмени та й інші чиновники - офіційно звітуються перед народом за кожен витрачений долар із казни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus