USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міліції попереджують, що Діди Морози бувають несправжні

23 Грудня 2010 16:00
У Міністерстві внутрішніх справ попередили громадян про можливі факти шахрайства з боку людей під виглядом Дідів Морозів і колядників та просять бути пильними, щоб не стати жертвою правопорушень.
Про це 23 грудня на брифінгу сказав заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС України Володимир Салімський, інформує «ІМК».
«Під виглядом Дідів Морозів і колядників приходять до помешкань громадян всілякі шахраї», - сказав Салімський.
Він підкреслив, що міліції необхідно поінформувати громадян про такі факти, щоб люди були пильними і не пускали у свої оселі сторонніх людей.
Правоохоронець додав, що у новорічну ніч міліція щороку відзначає зниження кількості вуличних злочинів. Якщо в будні в грудні скоюється в Україні за добу 9-11 тисяч, то 1 січня таких правопорушень – близько 7 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 23 Грудня 2010 17:39
Новий рік теж не наш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus