USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперед, Діди Морози! Вуличний пробіг у місті на Волині

29 Грудня 2013 10:00
Вперед, Діди Морози! Вуличний пробіг Дідів Морозів та Снігуроньок вже вдруге відбувся у Ковелі, - повідомляє «Телевізійний центр Ковель».

Запалала святковими вогнями головна ялинка Ковеля. А своєрідним прологом до новорічних свят у Ковелі стало незвичне спортивне шоу — вуличний пробіг Дідів Морозів та Снігуроньок. Переможців та переможених на дистанції пробігу не було: виграли всі, хто став учасником та глядачем спортивного карнавалу.
Понад сто учасників - переважно діти - вийшли на старт 800-метрової дистанції вуличного пробігу. 71-річний марафонець Олександр Майданський — найстарший з бігунів у карнавальних костюмах. Каже: готовий підтримати молодь не лише словом, а й власним прикладом.
Правила пробігу прості й зрозумілі дітям: швидкість — вторинна, головне — добігти до фінішу. А нагородою для кожного стануть солодкі призи та почесні дипломи від організаторів передноворічного шоу — спортивного клубу «Ковель».
Доки Діди Морози з компанією в дорозі, глядачі зігріваються біля “польової кухні”: чай та святковий настрій тут - абсолютно задарма.
А ось і фініш: кожен із учасників сьогодні не лише на 800 метрів наблизився до Нового року і отримав солодкий приз. Усі вони ще й перемогли власну байдужість. І на декілька хвилин стали волонтерами здорового способу життя. А в цьому і є головна ідея пробігу, - стверджують організатори.
А невдовзі сяйво різнокольорових вогнів на головній ялинці «міста залізничників» сповістило, що у Ковелі все готово до Нового року. Свята, на яке ми завжди чекаємо з особливим нетерпінням. І сподіваннями добра і щастя!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Грудня 2013 20:29
Конкурс був не чесний бо була не одна снігурочка а на саму маленьку ніхто уваги не звернув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus