USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «регіонах» хочуть притягти Митника до відповідальності

22 Вересня 2010 13:38
Народний депутат від фракції Партії регіонів заступник голови парламентського комітету з питань охорони здоров’я Валерій Коновалюк наполягає на тому, що міністр охорони здоров’я Зиновій Митник має відповідати за свою діяльність під час очолення тендерного комітету МОЗу.
«Я думаю, що про те, як Зиновій Митник «легендарно» проявив себе в попередні 3-4 роки, працюючи в Міністерстві охорони здоров’я, очевидно, мені розповідати не треба. Я думаю, що більшість претензій щодо зловживань та корупції в МОЗ, коли він очолював тендерний комітет, стосуються, перш за все, його. Під усіма документами, де Україна купувала препарати, медичне обладнання в 3-5 разів дорожче, стоїть його підпис», – зазначив Коновалюк на брифінгу. Про це пише «ІМК».
А днем раніше Коновалюк назвав призначення Митника на посаду міністра помилкою. «Коли призначали пана Митника міністром, я звертався до президента та прем’єр-міністра, що це не тільки помилка, яка, фактично, свідчить про те, що покращень у Міністерстві не відбудеться, але й що ця посадова особа замішана у певній корупції і зловживаннях», – такі слова депутата наводить «Радіо Свобода» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus