USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США занепокоїлися через корупцію в українському уряді

16 Вересня 2010 13:54
Екс-кандидат у президенти США сенатор Джон Маккейн стурбований ситуацією в Україні, зокрема близькими стосунками України з Росією та корупцією в уряді.
Про це він розповів у інтерв'ю «Голосу Америки», коли американські конгресмени розпочали осінню сесію Конгресу США і там відбувся парламентський форум демократичних держав, повідомляє «ТСН».
«Я стурбований певними аспектами діяльності нового українського уряду. Я розумію, що вони були законно обрані, але я стурбований продовженням близьких стосунків з Росією», – сказав Маккейн.
«Мене хвилює ситуація з корупцією в уряді, але я також сподіваюсь, що з часом Україна продовжуватиме бути більш демократичною», – додав він.
Маккейн також запевнив, що, не зважаючи на позицію адміністрації президента США, демократичні сили країн Східної Європи завжди можуть розраховувати на підтримку американських законодавців.
Маккейн вважає, що офіційні особи адміністрації Барака Обами мали б вести більш активну політику щодо Східної Європи. За його словами, суспільство цього регіону, особливо країн колишнього Радянського Союзу, продовжує жити у несвободі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus