USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Україна – в десятці лідерів щодо крадіжок на роботі

25 Грудня 2009 15:01
32 з 65 опитаних керівників українських підприємств стверджують, що кількість випадків шахрайства у них зростає.
Половину українських компаній на великі суми регулярно обкрадають їх же співробітники. За звичкою красти на робочому місці Україна – у десятці світових лідерів.
За даними міжнародної аудиторської компанії Pricewaterhouse Coopers, 32 з 65 опитаних керівників українських підприємств, які в основному представляють фінансовий сектор, виробництво і рітейл, стверджують, що кількість випадків шахрайства у них зростає – пише ТСН.
За визнанням топ-менеджерів, в компанії кожного з них з початку року вже вкрали як мінімум на 100 тисяч доларів. Таким чином, згідно з даними PricewaterhouseCoopers, Україна посідає шосте місце у світі за обсягами шахрайства, поступаючись лише Росії, ПАР, Кенії, Мексиці і, як не дивно, Канаді. Про найменший рівень зловживань серед співробітників, у свою чергу, заявили топ-менеджери Японії.
Нагадаємо, Верховна рада вирішила не відкладати набуття чинності нових законів про боротьбу з корупцією, незважаючи на заяви про їхню недосконалість.
Депутати відмовилися удосконалювати закони про боротьбу з корупцією. Прийняті в червні поточного року антикорупційні закони - «Про принципи попередження і протидії корупції», «Про відповідальність юридичних осіб за здійснення корупційних правопорушень» і «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення» – набудуть чинності з 1 січня 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 25 Грудня 2009 16:10
Ну дик, поки у нас зарплати будуть українські, а ціни європейські - доти народ і буде жити за принципом: "Уходя с работи - прихвати с собой что-нибудь!"
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 20:33
до seal. Цілком підтримую. А як ще можна вижити в наші державі. Тільки коли це роблять прості люди, це пів біди, а от депутати і наша влада що виробляють. Вони показують гарний приклад для нас, от з них і потрібно починати.
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 22:02
свідком крадіжок на "Руні" я особисто неодноразово бувала до того часу, доки керівництво там високий паркан не втнуло. спостерігати за тим справді було і смішно і грішно :) :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus