USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Україною керують «смотрящі» з Росії, - Чорновіл

10 Вересня 2010 09:54
Україною почали керувати ставленики сусідньої держави – так звані «смотрящі» Росії – вважає народний депутат Тарас Чорновіл.

Про він заявив в інтерв’ю виданню «Главком».

«Країну чекають серйозні потрясіння. У мене немає відповіді на запитання, хто керує країною, хто в країні справжній Президент. Бо Віктор Янукович уже не керує країною. Я впевнений у цьому. Більше того, я переконаний, що до нього приставлений «смотрящий». І в мене є відчуття, що це – російський «смотрящий», - вважає Тарас Чорновіл.

Чорновіл зазначив, що соратниця Віктора Януковича Ганна Герман є своєрідним політичним флюгером.

«Ви помітили, що Ганна Герман дуже спокійно реагувала, коли я Януковича називав не особливо приємними словами. Але варто було мені щось сказати про Хорошковського, як я моментально став «кіллером» на всю Україну?», - підмітив Чорновіл.

Політик переконаний, що «смотрящі» роблять провокації проти самого Януковича.

«Ви звернули увагу: коли у Януковича готуються візити в Росію чи якісь домовленості із Росією, то у нього не виникає жодних проблем із командою. Вона працює, як годинничок – чітко, без жодних провокацій, жодних вихлопів. А які провокації відбувалися, наприклад, коли Янукович готував свій візит у Німеччину. Тобто, йшлося про прорив у протилежний, західний бік? Ситуації з Шуллером, Ланге, інші речі, на які в Німеччині просто мусять реагувати – я маю на увазі ситуацію з «5 каналом» і ТВі, інші речі. Тобто, напряму готувався зрив візиту! І люди, які це робили, відомі», - зазначив Тарас Чорновіл.

Політик оприлюднив, на його думку, ім’я організатора провокацій.

«Хорошковський - він особисто відповідальний за кожен із цих епізодів без винятку. Януковичу задають про нього прямі питання, на нього цим просто тиснуть. Я переконаний, що в закритій частині зустрічі Ангела Меркель прямим текстом сказала Януковичу: з ним не можна працювати, поки біля нього працюють такі люди. Відбувається відверта корупція, адже використання службового становища для блага свого бізнесу на таких посадах і в такий брудний спосіб у Європі сприймається, як щось найстрашніше… І Янукович, відповідаючи на питання про Хорошковського, виправдовувався, як тільки міг. Виглядаючи при цьому просто жалюгідно», - розповів Чорновіл.

Попри цю ситуацію, нинішній президент Янукович виправдовує «смотрящіх», - вважає політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 10 Вересня 2010 11:58
пташенятко вже вилетіло з під крильця януковича?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus