USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українські школярі вчитимуться за одним підручником - електронним

17 Лютого 2010 18:14
Кожен учень, який користуватиметься новим пристроєм – «ридером», може зберігати у карті пам\'яті до 10 000 підручників, користуватися словниками ABBYY Lingvo, одночасно читати та перекладати іншомовні тексти.
Спеціально розроблені для українських школярів «ридери» тестуватимуть у п\'ятницю, 19 лютого, – повідомляє прес-служба МОН.
«Ми покажемо спеціалізований «ридер», який міститиме підручники, посібники, словники, загалом, всю літературу, необхідну для навчання школяру, – пояснює Борис Максимець,  директор видавництва «Освіта». – На сьогодні ми маємо 39 файлів електронних підручників для 7-9-х класів загальноосвітньої школи. Це електронні копії паперових підручників, які діти зможуть читати за допомогою нового ридера».
«Шкільний електронний підручник – підручник майбутнього» – спільний проект Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Державного спеціалізованого видавництва «Освіта» та Видавничого дому «МОСТ паблішинг», який спрямований на впровадження у навчальний процес новітніх розробок та сучасного змісту освіти.
«Дуже корисними й зручними електронні підручники будуть також для дітей з особливими потребами, – зауважив Олександр Удод, директор Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН. – Загалом проект має включати в себе експериментальну апробацію і використання електронних підручників у навчальному процесі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
алеся Показати IP 17 Лютого 2010 19:06
скыльки ж ты книги будуть коштувати?
spiker Показати IP 18 Лютого 2010 10:42
коштує дорого,але все одно нагрузку в фінансах понесуть батьки...зберуться в школі збори і оголосять-завтра треба скинутись по дофіга гривень,хто не погоджується-дітей в іншу школу...
Валера Показати IP 18 Лютого 2010 12:05
вони паперовими книжками не можуть школи забеспечити, а тут один ридер за 200 баксів... Поскоріше вже би тоє міністрество помінялося, ато за 5 років оранжевих стільки геморою в освіті повводили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus