USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українців очікує подвійна вакцинація

9 Листопада 2009 14:03
Українцям будуть колоти по дві вакцини проти грипу в один день. Про це 9 листопада повідомляють «Волинські новини».
Вакцинація проти свинячого грипу, якщо ВООЗ дасть вакцину, і вакцинація проти сезонного грипу чекають на українців найближчим часом.
Українців, швидше за все, очікує подвійна вакцинація. Так, керівник Бюро ВООЗ в Україні Ігор Поканевич заявив, що, на думку фахівців ВООЗ, вакцинація проти «каліфорнійського» грипу має розпочатися як можна швидше.
«При цьому ми не повинні закінчувати вакцинацію проти сезонного грипу, її потрібно продовжувати. На сьогодні є дані про те, що можна робити дві вакцини в один день. Тому, враховуючи, що Україна належить до країн, де немає виробництва своєї вакцини, і виходячи з цього, доступ до пандемічного вакцині обмежений, ми закликаємо уряд України продовжити переговори з країнами-виробниками, а також з міжнародними організаціями, включаючи Всесвітню організацію охорони здоров\'я», – зазначив він.
Нагадаємо, прем\'єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до Всесвітньої організації охорони здоров\'я з проханням сприяти в забезпеченні України вакциною для боротьби з епідемією грипу.
«В Україні є потреба в пандемічній вакцині. Я хочу, щоб ви допомогли забезпечити нею Україну», – сказала вона.
Прем\'єр також звернулася до ВООЗ з проханням сприяти в проведенні в Україні інформаційно-роз\'яснювальної кампанії про необхідність вакцинації. «На жаль, окремі негативні наслідки вакцинації, які мали місце, потім роздувалися піар-кампаніями. Це призвело до того, що населення негативно реагує на вакцинацію проти грипу та інших інфекційних захворювань», – сказала вона.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Юка Показати IP 9 Листопада 2009 14:17
а чи не почнуть люди як мухи (даруйте за порівняння) вмирати від цієї вакцини? подивіться, що вже коїться з вакцинацією дітей!
Дядечко Показати IP 9 Листопада 2009 14:29
ще чого! не дам себе колоти простроченою бракованою вакциною, зробленою для слаборозвинених країн.
Паша Показати IP 9 Листопада 2009 15:07
МИ не знаємо що це за вакцина. Яка її ефективність. Чи безпечна вона. Я так думаю що ми будемо як піддослідні кролики.
Piggy Показати IP 9 Листопада 2009 16:17
Важливі дані, оприлюднені Центром медичної статистики МОЗ України:Начальник Центра медицинской статистики Министерства здравоохранения Михаил Голубчиков рассказал о статистических данных за предыдущие годы. В частности, в 2006 году от гриппа и пневмонии в Украине за 9 месяцев умерло 4020 человек, в 2007 году – 4720, в 2008 году – 4972, в текущем году – 3822 человека. Висновки робіть самі.
Roma Показати IP 9 Листопада 2009 17:16
Вакцинацію потрібно проводити мінімум з 2 МІСЯЦІ, добре якщо це буде звичайна очищена вода, а якщо хімічна речовина невідома???
seal Показати IP 9 Листопада 2009 23:04
Народ, не хвилюйтесь ви так. Пройдуть вибори і закінчиться епідемія, а разом з нею відпаде потреба й у вакцинації. Ну і врешті-решт насильно вам колоти вакцину ніхто не буде.
здоровий розум Показати IP 10 Листопада 2009 10:34
панове, ви ж користуєтесь інтернетом: погугліть про масонів, про біотероризм, про скорочення населення, про американські програми по вакцинації для країн третього світу, про мікрочіпи через інєкції, про наш борг перед світовою спільнотою (кількома кланами, які через МВФ нас кредитнули) Планета потребує скорочення чисельності населення - то коню понятно. Бракує і енергетичних ресурсів, і хавчіка. Тіко не понятно тим, кого власне хочуть "скороти" різними способами, в т.ч. і вакцинацією. Наш Урял не вбивця, він лише мовчазний свілок, моливо, іноді співучасник. Загроза знаходиться поза межами України. з цим тре шось робити
Таня Показати IP 10 Листопада 2009 10:46
В Росії почалася вакцинвція і все проходить нормально.До речі, вакцина признана найефективніша,адже розробляли її й для дітей і пройшла вона всі клінічні випробування.
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 18:00
Але в Росії категорично забороняють робити дві прививки одночасно! Потрібна перерва хоча б 2 тижні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus