USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українців виселятимуть з житла навіть без їхньої згоди

19 Листопада 2010 12:43
Проект Житлового кодексу, який парламент розглядатиме наступного пленарного тижня, передбачає, що мешканців будинків, які підлягають реконструкції або що йдуть під знос, зможуть виселяти в будь-який зручний для місцевої влади район.
Профільний комітет уже рекомендував парламенту ухвалити його в другому читанні, повідомляє Gazeta.ua.
Також проект передбачає такі новації, як автоматичне нарахування пені за неоплату комунальних послуг, обов'язкове створення об'єднань співвласників у всіх багатоквартирних будинках.
Після того, як новий Житловий кодекс набуде чинності, мешканців будинків, що підлягають реконструкції або що йдуть під знос, зможуть виселяти в будь-який зручний для місцевої влади район, незалежно від того, де розташовується будинок, що реконструюється або зноситься. Якщо ж власник відмовиться переїжджати, його квартира може бути примусово викуплена за мотивами суспільної необхідності.
Ці драконівські норми вигідні будівельним компаніям, які через небажання мешканців покидати свої квартири до цих пір не могли реалізувати свої плани щодо реконструкції центральних районів міст, забудованих хрущовками, пише видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
M Показати IP 20 Листопада 2010 11:27
Ось тобі й маєш - пожинаємо плоди нової влади, яка представляє не лише інтереси Росії в Україні, але й інтереси олігархічних структур і великого бізнесу.
* Показати IP 20 Листопада 2010 20:46
Люди отямтесь!!! До чого тут Росія! Один українець іншого душить, а ви все Росія... Якщо вся ця політика не зміниться, то ми ще всі будемо про Леніна згадувати, та про його революцію!
НАМ НУЖНА ТЕРИТОРИЯ! Показати IP 21 Листопада 2010 09:24
сначала мы думали,что украинцы повыдыхают через вакцину, потом поверят в то,что державы,как таковой - нет. потом - что выедут(мы им даже безвизовый дали в малазию и гонконг),теперь вот должны выселять...на улицу(может повымерзают к лету)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus