USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українцям дозволять вільно купувати зброю

28 Червня 2010 13:18
Верховна Рада після парламентських канікул прийме законопроект «Про обіг зброї невійськового призначення», який уже пройшов перше читання

Про це заявив народний депутат України, член фракції БЮТ Юрій Прокопчук, - пише «Фокус» .

За його словами, законопроект передбачає, що бажаючі придбати вогнепальну зброю для особистого захисту надають до органів внутрішніх справ за місцем проживання медичну довідку про те, що їх стан здоров'я дозволяє володіти зброєю.

Також, як зазначив Прокопчук, слід надати документи, що засвідчують особу і факт оплати послуг з видачі дозволу. Громадяни, які будуть купувати зброю вперше, зобов'язані одержати довідку про те, що вивчили матеріальну частину зброї і правила поводження з нею.

«Це означає, що аби-як зброю ніхто не продаватиме, адже існуватимуть обмеження. Також відбудеться посилення відповідальності за зберігання незареєстрованої зброї»- зазначив Прокопчук.

На переконання народного обранця, «закон не буде підвищувати рівень злочинності, тому що кожен бандит буде знати, що прості громадяни зможуть дати відсіч».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 28 Червня 2010 17:02
То в кого з нардепів на кордоні стоїть вагон із зброєю?
розумна Показати IP 29 Червня 2010 10:02
самі собі яму копають. мало їм незгідних, тепер будуть ще й охброєні.навіщо вогнепальна зброя?краще як за часів Робін Гуда - лук і стріли:і спорт виросте, і лікарям копійка.
нонна Показати IP 1 Липня 2010 11:55
Бідна наша україна і наш народ. Тепер урядовці роблять бізнес на зброї.Що робить? Влада, гроші- це сенс сьогоднішнього життя, а при владі грабіжники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus