USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уряд збільшить фінансування Збройних Сил України

8 Січня 2010 13:08
Позитивними і надзвичайно актуальними вважає пропозиції Прем\'єр-міністра України Юлії Тимошенко зі збільшення фінансування  Збройних Сил у 2010 році голова Луцької міської організації Спілки офіцерів України Григорій Пустовіт.
«Зокрема прем\'єр-міністр повідомила, що у 2008 році видатки на грошове забезпечення Збройних Сил становили 2,155 мільярди гривень, у той час, як в 2009 році вони складали 2,187 мільярдів. Це більше, ніж навіть у докризовий рік. Незважаючи на кризу уряд поступово збільшує  ці цифри », - каже Григорій Пустовіт.    Як відомо, нещодавно Юлія Тимошенко також заявила, що Кабмін планує з 1 січня 2010 року усунути у ланцюжку фінансування Збройних Сил таку ланку, як спеціальний фонд.
«Усе залишкове майно буде віддано Фонду державного майна, який продемонструє, як потрібно ним розпоряджатися і продавати, щоб фінансувати армію та будівництво житла для військових », - пояснив Григорій Пустовіт.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Орлан Показати IP 8 Січня 2010 14:45
ВОНА всім збільшить фінансування, тільки проголосуйте за неї... Армію практично знищили, содати не вміють стріляти, літати, їздити, а ВОНИ тут хизуються як вони "фінансують".... Казли...
да Показати IP 9 Січня 2010 19:31
згідний з Орлан
Сокіл Показати IP 10 Січня 2010 09:36
Орлану. "Солдати" пишуться через літеру "л", слово "козли" пишеться через літеру "о", а не "а". Армію знищили реформи започатковані в кінці 90-х при Кучмі і Януковичі. Солдати стріляти уміють - це єдине чому навчити відносно легко. Солдати не літають, хіба що коли обкуряться. Пілотами літаків є виключно офіцери. Солдати їздити уміють, інша справа якщо мова йде про водіння бойових машин. Водять їх, як правило, прапорщики, але недостатньо. Мова у замітці йде виключно про цифри фінансування Збройних Сил. Уважніше читайте, Орлане - гордий символе американської держави.
товаришу підполковнику Показати IP 10 Січня 2010 16:34
Не ї..біть мозги військовослужбовцям і виборцям, відношення вашої Багині до ЗСУ всім відомо. Якщо вона любить Путіна-нехай повчиться у нього відношенню до ЗС. Тоді вашу Багиню може начнуть поважати у ЗСУ
Офицер-отставник Показати IP 11 Січня 2010 18:51
Ребята, о каком уважительном отношении Путина к армии вы ведете речь. В России военные пенсионеры получают пенсии меньше, чем их коллеги в Украине, армия финансируется намного хуже, чем в советские времена. Идет бездумное сокращение армии. Престиж профессии офицера упал ниже плинтуса. Не идеализируйте Путина. А относительно Юлии Владимировны - она у вас молодец. Зря вы так на нее.
Солдат Показати IP 14 Січня 2010 03:21
у 2008 році - 2,155 млрд.грн. в 2009 - 2,187 млрд. - різниця - 32 млн. але при курсі 5,5 за дол і 8.2 - 8,0 за дол. - це ЗМЕНШЕННЯ як зарплати (мова не про курс, а про ціни на життя для в/сл-ців, на скільки вони стали менше отримувати за купівельною своєю спроможністю і спроможністю прогодувати сім*ю в умовах відсутності власного житла!) крім цього, враховуючи подорожчаня комунальних послуг в/частини і МОУ заборгували комунальникам, звідси масові відключення світла, відсутність коштів на одяг, навіть на харчування солдата! а Григорій Пустовіт, на жаль, не тульки пусто вітер носить, але і даремно вилизує де кому тут! ганьба таким горе-заступникам від них армії тільки гірше! ти прийди у в/частину діючу і скажи на зборах офіцерів, що вони повинні тішитися з фінансування, яке стало кращим, подивимося чи доживеш до завершення цих зборів, Пустозвон!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus