USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

В автопарку ЗСУ з’явилися нові суперваговози

11 Січня 2016 18:37
До Збройних сил України надійшли нові сідельні тягачі підвищеної прохідності КрАЗ-6446: ними поповнився парк автомобільної техніки окремого ремонтно-відновлювального полку оперативного командування "Захід" на Львівщині.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на інформацію Міноборони. "Технічні характеристики цих евакуаційних машин не поступаються зарубіжним аналогам, а головною перевагою є вітчизняне виробництво та наявність запасних частин", - наголошують військові.

"Нова техніка надійно та ефективно замінить старі чотиривісні тягачі МАЗ-537, які виготовлялися до кінця 80-х років у Мінську", - запевнив заступник командира полку з озброєння підполковник Андрій Бойко.

"Вже незабаром ми залучатимемо нові КрАЗи до завдань з евакуації та переміщення озброєння та військової техніки", - нагадав він.

Раніше Харківське конструкторське бюро імені Морозова представило новітню реактивну систему залпового вогню "Верба". Виробники повідомили, що модернізована система розміщена на шасі КРАЗ та оснащена кабіною на п'ять місць. Керування бойовою одиницею та її перезаряджання здійснюється в автоматичному режимі з кабіни. При цьому, втручання солдатів у роботу не потрібне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus