USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні дорожчають шуби

13 Жовтня 2010 14:20
Українські бізнесмени непогано зароблять на хутряних виробах: ціни на них, як і попит, стрімко ростуть.
На початку 2010 року продажі шуб пішли вгору, а наявного на складах товару стало не вистачати для задоволення попиту, що здивувало продавців, пише «Економічна правда» із посиланням на «Инвестгазету».
Причина – аномально холодна зима і поступове відновлення купівельної спроможності українців.
Експерти відзначають, що невисокий рівень продажів зараз спостерігається тільки в середньому ціновому сегменті, у той час як дешева і дорога продукція розходиться «на ура».
Знижки на старі колекції в цьому сезоні значно скромніші, ніж у минулому, і не перевищують 35% – як на ринках, так і в спеціалізованих магазинах.
Учасники ринку прогнозують подальше зростання цін. У наступному сезоні шуби – як українські, так і імпортні – можуть подорожчати ще на 50-70%, а спорожнілий ринок і зростаючий попит змусять продавців шукати нових постачальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ореста Показати IP 13 Жовтня 2010 14:36
Тому я і ношу синтепоновий пуховик ))
ото біди Показати IP 13 Жовтня 2010 15:46
ну і яка в цьому біда, шуба не сало- без неї проживеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus