USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні еротичні журнали герметично пакуватимуть, – законопроект

22 Червня 2010 14:59
Комітет з питань свободи слова та інформації рекомендує парламенту прийняти за основу законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту суспільної моралі). Проектом закону, зокрема запропоновано додати положення до Закону «Про охорону дитинства», відповідно до якого забороняється: виготовлення, зберігання, реклама, розповсюдження, придбання продукції, що містить дитячу порнографію.

Про це пише Захід.net.

Крім того, забороняється ввезення, вивезення, транзит через територію України, поштова пересилка такої продукції; втягнення дітей у діяльність з виробництва й обігу продукції сексуального чи еротичного характеру, розповсюдження такої продукції серед дітей.

Як зазначили народні депутати, закони «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» та «Про видавничу справу» мають бути доповнені пунктом, відповідно до якого, зокрема, розповсюдження друкованої продукції або поліграфії еротичного чи сексуального характеру поштою дозволяється лише в непрозорій герметичній упаковці, а продаж еротичних друкованих видань - у герметичній упаковці.

Автори законопроекту пропонують також доповнити Закон «Про рекламу» пунктом такого змісту: «Зовнішня реклама (відкриті вітрини, щити на будинках, вулицях тощо), що містить тексти і (або) зображення сексуального чи еротичного характеру, забороняється», а також заборонити використання образів неповнолітніх у будь-якій формі в продукції сексуального чи еротичного характеру і проведенні видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus