USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

В Україні ухвалять закон про поводження з російськими полоненими

21 Березня 2022 20:12
В Україні ухвалять закон про поводження з російськими полоненими. Відповідний законопроект з’явився на сайті Верховної Ради України.

Про це повідомляє Політика країни.

Документ визначає, що полонених росіян зможуть тримати у виправних та виховних колоніях (якщо молодше 18 років), слідчих ізоляторах.

Крім того, у виправних колоніях можуть створюватися сектори з різними рівнями безпеки, щоб військовополонені не контактували із засудженими раніше злочинцями.

Утримання військовополонених у виправних колоніях та слідчих ізоляторах відбуватиметься з дотриманням норм міжнародного гуманітарного права та вимог національного законодавства.

Якщо військовополонені якимось чином незаконно залишать місце свого утримання, їх затримає поліція.

Військовополоненим буде дозволено листування поштою в конвертах.

Питанням організації етапування військовополонених залізницею займатиметься «Укрзалізниця», а їх конвоюванням займатиметься військова служба правопорядку ЗСУ.

Як ми писали, в Україні почали працювати повноцінні табори для полонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus