USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні хочуть ліквідувати податкову міліцію

27 Вересня 2010 11:30
В Адміністрації президента вважають недоцільним існування такого органу, як податкова міліція: передбачається, що розслідування ухилення від сплати податків вестимуть тільки СБУ і МВС.
Відповідну норму планується закріпити в проекті Кримінально-процесуального кодексу, який розробляє Адміністрація президента, йдеться на сайті «ТСН».
Про це повідомив заступник глави АП Андрій Портнов.
За його словами, «буде розглянуто питання про доцільність взагалі існування таких органів, як податкова міліція, наділена сьогодні певними правами у веденні оперативної і слідчої діяльності».
«У мене є відчуття, що незабаром таких органів не буде. А усе розслідування вестимуть тільки СБУ і МВС», – наголосив він.
Адміністрація президента вже через місяць-півтора має намір запропонувати главі держави внести у парламент новий Кримінально-процесуальний кодекс.
Документ покликаний зменшити бюрократизацію в правоохоронних органах. Крім того, він дозволить значно збільшити вагу судових органів, скоротити кількість людей, які будуть займатися розслідуванням.
В Адміністрації президента кажуть, що сподіваються, що новий КПК дозволить захистити права громадянина і збільшити його можливості в судовому процесі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fantom Показати IP 27 Вересня 2010 12:00
ось це правильно, нафіг тих бєспррєдєльщіків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus