USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

В Україні смертність у 5 разів вища, ніж у Європі

11 Листопада 2010 16:18
В Україні смертність перевищує відповідні показники в Європі у 3-5 разів.
Понад 80% людей помирають на догоспітальному етапі, тоді як в розвинутих державах – 30%, повідомляє Главред із посиланням на прес-службу Рахункової палати України.
Проведений Рахунковою палатою аудит показав, що Міністерство охорони здоров’я не виконує заходів відповідної державної цільової програми та інших документів Кабміну, які приймалися з метою підвищення ефективності надання населенню екстреної медичної допомоги.
Також закуплені Міністерством охорони здоров’я 128 одиниць медичного обладнання на суму 3,6 мільйона євро не використовуються через невідповідність вимогам якості і безпеки, зазначили у Рахунковій палаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 11 Листопада 2010 19:31
Коротше, як був бардак в країні, так і залишився. Соціальне забезпечення в Україні в тому числі медицина - котиться за інерцією ще з радянських часів. Держава майже не дбає за людей. Соромно за свою країну перед іншими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus