USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні створять єдину квартирну чергу

14 Березня 2011 16:28
Міністерство регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ створить єдиний держреєстр тих, хто потребує покращення житлових умов.
Місцева влада й органи, які ведуть облік квартирних черг, зобов’язані передати міністерству інформацію про черговиків. Про це йдеться у відповідній постанові Кабміну від 11 березня, – пише Дело.
«Міністерству регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства забезпечити включення в реєстр інформації про громадян, які потребують покращення житлових умов, і завершити його формування до 1 січня 2012 року», – йдеться у постанові.
Кабмін також затвердив порядок ведення реєстру.
Згідно з порядком утримувачем реєстру визначене Міністерство регіональної політики і будівництва.
Мінрегіонбуд у свою чергу визначить адміністратора реєстру – підприємство, яке належить до сфери управління міністерства.
Доступ до інформації, яка буде знаходитися в єдиному держреєстрі, адміністратор реєстру повинен забезпечити за допомогою спеціально створеного веб-сайту.
Документ передбачає, що органи виконавчої влади, виконавчі органи рад, підприємства, організації, які ведуть облік громадян, будуть подавати для внесення в реєстр щомісячно до 1 і 15 числа інформацію, яка містить передбачені законодавством відомості про громадян, за формою, установленою за згодою з Мінрегіонбудом, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, а також адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку і захисту інформації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus