USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні закінчилися паспорти. ЄДАПС звинувачує Турчинова

4 Січня 2010 17:12
Консорціум «ЄДАПС», виробник паспортів, водійських посвідчень та інших документів, змушений припинити роботу через те, що не отримує кошти, які перераховуються на це громадянами через держвідомства, – йдеться в заяві консорціуму 4 січня.
«Протягом грудня 2009 року, по суті справи, з державного бюджету були викрадені гроші, які громадяни України справно перераховували за оформлення паспортів, водійських посвідчень, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та інших державних документів», - стверджує ЄДАПС.
Консорціум пояснює, що в грудні 2009 року, з урахуванням майбутніх свят, продовжував виготовляти документи, захисні елементи до них, виробляв обслуговування автоматизованих систем державного документообігу, не отримуючи жодної копійки від держави, проте більше такої можливості немає – пишуть Подробности.
«ЄДАПС миттєво повернеться до виконання всіх державних контрактів, як тільки Державне казначейство України виконає свої зобов\'язання і поверне незаконно утримувані гроші вітчизняним виробникам», - наголошується в заяві.
Консорціум відзначає, що кожен громадянин заздалегідь і повністю оплачує оформлення та виготовлення паспортів, водійських посвідчень, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та багатьох інших документів.
У ситуації, що склалася, ЄДАПС звинувачує першого віце-прем\'єра Олександра Турчинова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Куратор Показати IP 5 Січня 2010 12:43
Ну це казначейство. Все тримають ті гроші. Моя знайома вже третій місяць паспорт забрати неможе - немає бланків/паперу/самого паспорта!!!!!!!!!!! Кошмар!!!
Геник Показати IP 5 Січня 2010 14:34
ВОНА працює!... Притримує собі державні гроші до виборів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus