USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В уряді кажуть, що через 7 років поїзди їздитимуть лише вдень

14 Березня 2011 17:52
Здійснення пасажироперевезень в Україні може бути переведено виключно на денний час упродовж 7 років.
Таку думку у понеділок, 14 березня, висловив віце-прем’єр, міністр інфраструктури Борис Колесников, - пишуть Комментарии.
Зокрема, віце-прем’єр вказав на доцільність будівництва великих залів очікування, що є необхідним для забезпечення нічних пасажиропотоків.
Гендиректор «Укрзалізниці» Михайло Костюк також вважає, що переведення роботи «Укрзалізниці» на денні пасажироперевезення можливе.
«Все можливо… Усе буде залежати від того, яким буде пасажиропотік і чи буде послуга нічних перевезень потрібна. Якщо пасажир вибере денні маршрути, «Укрзалізниця» із задоволенням буде впроваджувати виключно денні маршрути. Можна зробити такі маршрути, створити пункти пересадок, зробити зручними стикування, і тоді необов’язково пускати поїзди на великі відстані», - зазначив гендиректор «Укрзалізниці».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
агент 007 Показати IP 18 Березня 2011 12:06
МОЖЛИВО ВЗАГАЛІ ТРЕБА ВІДМІНИТИ РУХ ПОЇЗДІВ ПО УРАЇНІ? А НАВІЩО ЇЗДИТИ! СИДІТЬ ВДОМА, АБО ПІШКИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus