USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

В уряді вже визначилися з вихідними на наступний рік

24 Листопада 2010 08:19
Кабінет Міністрів рекомендує керівникам підприємств, установ та організацій із 5-денним робочим тижнем перенести робочі дні у 2011 році з понеділка 7 березня на суботу 12 березня, а також із понеділка 27 червня – на суботу 25 червня.
Рекомендації не розповсюджуються на Пенсійний фонд України, Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта», Державну скарбницю та банківські установи, інформує «Дзеркало тижня».
Відповідне розпорядження Кабміну від 15 листопада опубліковано на сайті уряду.
Спеціальний режим роботи банків та їхніх установ у зазначені дні встановлює Національний банк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 24 Листопада 2010 16:35
Виходить, новорічно-різдвяних "канікул" не буде? Ура-а-а-а! Якщо так, то це і для печінки та шлунка добре, і для гаманця!
Ласковая Показати IP 24 Листопада 2010 17:00
Вам, шановні чоловіки, треба з жінками місцями помінятися. Якщо замість нас ви постоїте на кухні щоб наготувати святкових смакот, то повірте сили це все їсти не буде. Ваш шлунок і без канікул відпочине. Бо думаєте лише про себе. Мені от канікули це за щастя. Бо день готуєшся до свята, день свята (гості приходять), а відпочити немає часу. Щоб просто телевізор подивитис.
Олександр Показати IP 25 Листопада 2010 18:41
Ласковая, та не думаємо ми ЛИШЕ про себе. Точніше, є серед нас і такі, але ж не всі ми такі. Негарно всіх мужчин під одну гребінку стригти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus