USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В волинських сім'ях мало насильства

22 Вересня 2010 14:56
Упродовж півроку на Волині зафіксовано 51 випадок насильства у сім'ї.
Про це в інтерв'ю «Комсомольській правді в Україні» розповіла заступник міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова, - пише ВІП .
За її словами, регіональна картина по зафіксованих випадках насильства в родині упродовж першого півріччя склалася доволі строката. Найбільше таких фактів сталося на Луганщині - 4202. Далі йдуть Київ (4066), Дніпропетровська (3589) та Харківська (3047) області.
«А ось із Волині надійшло лише 51 звернення, Буковина дала 237 тривожних сигналів, Севастополь - трохи більше від 400», - зазначила Толстоухова.
Таку ситуацію чиновники пояснюють традиційно: соціокультурними, релігійними особливостями Західної України і тим, що Севастополь тривалий час був «закритим» містом із військовою дисципліною - очевидно, вплив поширився і на особисті стосунки.
А східні, промислові регіони більш неоднорідні за складом, із непростою криміногенною ситуацією. «Хоча ще раз повторю: поле для дослідницької роботи психологів, педагогів та соціологів тут широке», - зауважила Світлана Толстоухова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus