USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Веб-сайти українських політиків виконують роль модних прибамбасів

24 Жовтня 2009 10:30

Українські політики зазвичай не відповідають на запитання, поставлені відвідувачами їхніх персональних веб-сайтів. Таким є результат дослідження проведеного Інформаційно-аналітичним центром «Publicity». Про це 24 жовтня інформують «Волинські новини».
«Запити було надіслано 18 партіям, а також 10 лідерам, що мають особисті сайти. Всього було надіслано по два запитання: від імені фізичної особи особисто лідеру партії та від редакції інформаційного сайту прес-службам партій», — зазначила керівник аналітичного центру Руслана Плис у своїй статті для «Дзеркала тижня»
За її даними, на перше запитання відповідь надійшла тільки від одного лідера. Анатолій Гриценко відповів наступного ж дня після запиту. На друге запитання –  від імені інформаційного сайту, адресоване прес-службам партій, — протягом п’яти робочих днів не надійшло жодної відповіді чи іншої змістовної реакції.
Також надійшла низка технічних повернень, у яких було зазначено, що вказані у вихідному повідомленні адреси не існують або не обслуговуються.
Таким чином, повідомляє керівник ІАЦ «Publicity», «інтерактивні форми, присутні на сайтах, не виконують своїх функцій, заради яких, власне, вони й існують. А саме: отримання користувачем реакції на своє запитання, коментар і т.ін».
«На сьогодні потенціал офіційних сайтів, які мають бути основним джерелом інформації про політичні сили та їхніх лідерів, задіяний недостатньо. Ці ресурси поки що не є основними майданчиками для спілкування з політиками… Інтернет-технології, скоріше, розглядаються як «модні прибамбаси», а не ефективний інструмент інформування та формування довіри виборців», — підсумувала Руслана Плис.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus