USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада готова обговорити дострокові вибори, - віце-прем’єр

5 Грудня 2013 10:51
В інтерв'ю «5 каналу» перший віце-прем'єр Сергій Арбузов заявив, що виходом з кризи, яка склалася в країні, можуть бути дострокові парламентські та президентські вибори.

Арбузов підтримав вимоги Майдану, який вимагає дострокових парламентських та президентських виборів, - інформує 24 канал.

На уточнююче запитання: «Тобто дострокові парламентські та президентські вибори?», він додав: «Ні. Я кажу, що ми повинні провести переговори. Сісти за стіл переговорів. І там, коли пролунають якісь пропозиції офіційні, їх обговорити. Я допускаю, що коли ми сядемо за стіл переговорів, такі пропозиції можуть пролунати. І я вважаю, що ми готові їх оговорити».

Арбузов не дав однозначної відповіді на запитання чи знає Янукович про вимоги мітингувальників щодо дострокових парламентських і президентських виборів. Він відповів: «Сьогодні всі засоби масової інформації практично стовідсотково знаходяться на майдані. Вони показують, як це відбувається. Тобто кожна людина в цій країні розуміє, про що йде мова і які вимоги ставлять мітингувальники».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовк Показати IP 5 Грудня 2013 11:39
Пам'ятається мені коли його запитали чи підпише Янукович угоду про Євроінтеграцію пан Арбузов сказав "100 відсотків!"
Тартак Показати IP 5 Грудня 2013 14:58
Обіцянка- це привід відтянути час. Янукович не піде на дострокові.Він уже обіцяв ЄС про асоціацію. Не віримо йому...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus