USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Владу з окопів «виковиряти» буде важко, - Ляпіна

15 Липня 2010 09:27
Провладна коаліція в парламенті перетягує собі «слабких духом» для того, щоб позбавити комуністів «золотої акції» - вважає народний депутат України Ксенія Ляпіна.

Про це Ляпіна розповіла 12 липня під час спілкування з читачами «ВН» на прямому ефірі інтернет-телебачення.

«Я не прогнозую, що коаліція в тому вигляді, в якому вона є зараз, довго проіснує. Але довго – усі свої п’ять років - проіснує влада Януковича», - сказала Ксенія Ляпіна.
Інше питання – в якому вигляді проіснує коаліція, додала депутат. «Багато хто вважає, що зараз команда Януковича намагається створити триста голосів для того, щоб щось там прийняти. А насправді вони намагаються створити якомога більше голосів за рахунок перетягування не твердих духом і не послідовних членів опозиції. Мета цього перетягування – не триста людей зібрати, а знівелювати золоту акцію комуністів, яка занадто дорого обходиться сьогодні Регіонам. Дорогі наші комуністи – в буквальному сенсі цього слова», - зазначила гостя відео-чату.

«Так само хочуть знівелювати роль «Блоку Литвина», який сьогодні теж не дешево обходиться Партії регіонів», - додала вона.

«У Януковича був кредит довіри. Він є у кожного президента. - є півроку коли люди втомлюються від боротьби і кажуть: «Ти роби, а ми потім подивимось!» Але на що він його використав? Можна було використати на реформи, на зменшення втручання на підприємницьку діяльність, на покращення свободи слова тощо. Але він використовує її на те, щоб вирити якомога більше окопів навколо своєї особистої влади», - вважає нардеп.

«До речі, цей не демократичний, на мій погляд, не конституційний закон про вибори – це такий окоп, який він навколо себе вирив - від місцевого самоврядування. А далі буде рити ще інші «окопи»... Але коли пройде цей «медовий місяць», коли кредит довіри почне падати, буде велике питання – а як з цих окопів «виковиряти» цю владу? Це буде дуже і дуже складно», - резюмувала Ксенія Ляпіна.
Повний текст відео-чату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus