USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Власникам стоянок дозволили блокувати авто

3 Грудня 2009 18:06
Кабмін вирішив, що не можна розміщувати майданчики для паркування на вулицях з двома смугами руху шириною до 7,5 метра. При цьому майданчики повинні бути позначені дорожніми знаками і розміткою. Нові правила паркування набудуть чинності з 1 січня 2010 року.
Користувач майданчика зобов\'язаний сплатити збір за паркування і розмістити в лівому нижньому куті лобового скла транспортного засобу платіжний документ, а після закінчення сплаченого часу звільнити місце або сплатити за фактичний час перебування транспортного засобу на майданчику. Водночас, допускається безкоштовна стоянка транспортного засобу протягом 10 хвилин після закінчення сплаченого часу. У разі повної або часткової несплати збору за паркування оператор (суб\'єкт господарювання, який здійснює обладнання та утримання майданчиків для паркування) має право перешкоджати виїзду транспортного засобу з майданчика – пише Кореспондент. Крім того, оператор зобов\'язаний розмістити на в\'їзді-виїзді з майданчика телефонний номер, за яким користувач може звернутися до оператора, представник якого в разі вимоги користувача повинен прибути протягом години. Якщо представник оператора прибуде на місце пізніше, користувач має право не сплачувати збір за паркування. У разі ж, якщо користувач відмовляється оплачувати послуги, представник оператора повинен скласти відповідний акт за формою, затвердженою Міністерством житлово-комунального господарства. Правила передбачають, що оператор не несе відповідальності за збереження транспортних засобів, розміщених на майданчиках. Правила паркування набудуть чинності з 1 січня 2010 року. Водночас, з 1 січня 2012 року в силу вступлять пункти, які передбачають зобов\'язання операторам обладнати майданчики паркувальними автоматами в розрахунку не менше 1 автомата на 10 паркувальних місць. Крім цього, з 1 січня 2012 року також набуде чинності обов\'язкове обладнання майданчиків для платного паркування автоматичними в\'їзними і виїзними терміналами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 18:12
Не думаю що такі нововведення знайдуть місце в обласному центрі Волині. А про райони взагалі мовчу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus