USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибори паралізують суди, - КВУ

20 Липня 2010 09:25
Місцеві вибори, які пройдуть у кінці жовтня, стануть справжнім викликом для адміністративного судочинства в Україні, - вважає голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

Про це повідомляє «Канал новин 24» .

«У державі відбудеться кілька десятків тисяч місцевих виборів, а з урахуванням «мажоритарної» складової в них візьмуть участь кілька сотень тисяч кандидатів. І якщо навіть десята частина з них буде оскаржувати ті чи інші дії опонентів або виборчкомів, а це буде — не сумнівайтеся, це може паралізувати судову гілку влади», - зазначив Черненко.

Він згадав президентські вибори, коли «кілька адмінсудів брали, м’яко кажучи, спірні рішення». А на місцевих виборах судові війни завжди більш безжалісні й безпринципні, зауважив він.

«Особливо часто суди використовуватимуть для зняття кандидатів з реєстрації і для оскарження результатів виборів», — додав голова КВУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus