USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доній у Луцьку розкритикував новий закон про вибори

1 Серпня 2015 21:00
Участь справжніх патріотів у виборчому процесі унеможливлює новий закон про місцеві вибори, - вважає громадський активіст Олесь Доній.

Про це він розповів під час гутірки у рамках другого дня фестивалю «Бандерштат» 1 серпня.

З його слів, отримати вічну владу мріяв і Янукович, і тепер Порошенко. Для цього потрібно зробити декілька речей, наприклад, зробити населення бідним (бідна людина не думатиме про демократію чи духовність). Він звернув увагу на те, що до Коаліційної угоди не внесений пункт про підвищення добробуту населення, таке завдання нова влада не ставить.



Новий закон про вибори він назвав найгіршим, який міг бути. Серед його позитивних рис, на його думку, квота для жінок та вибори міських голів великих міст у два тури. Їх перекриває величезний негатив – так, балотуватися відтепер не можуть громадські діячі, самовисуванці. Також збільшений прохідний відсотковий бар’єр. Окрім цього, імперативного мандату немає у жодній європейській країні (натомість, в Україні депутата можна буде позбавити депутатства). Це він назвав прикладом маніпуляцій на високому технологічному рівні – влада унеможливлює участь нормальних людей у виборчому процесі. Для того, щоб не виникла патріотична опозиція, створюється опозиція контрольована, або ж завдається удар по добровольчих та волонтерських середовищах (наприклад, суди у справі вбивства Олеся Бузини).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ще той хлопець... Показати IP 1 Серпня 2015 23:14
Розумник... нехай краще розкаже, як разом з Єремеєвим гололсував за "диктаторські" закони Януковича, які вивели свідомих українців на майдани, які розпалили сепаратизм і війну
манiкур супер Показати IP 2 Серпня 2015 01:18
цi руки нiчого не робили, бла-бла
учасник ато Показати IP 2 Серпня 2015 10:07
загинуло і гине купа народу ,а в нас все говорять і говорять ,чого неоголоси ти військовий стан і навести порядок на україні, а ні то невигодно жидо-масонам !??????
Юрист до учасник ато Показати IP 2 Серпня 2015 10:47
Цілком з тобою згідний!!!! Слава Україні!!!
Тот кто не боится пр Показати IP 3 Серпня 2015 07:39
Я давно знаю Олеся и могу сказать, что он единственный безкорысный политик во всей раде. Стремление сделать нашу страну хорошей, это похвально, но время пришло её спасать а не менять и тут выборами не решить проблему. Закон должен быть один для всех. А именно: украл много - (смертная казнь) убил кого то или заказал - (смертная казнь) вот тогда и другие законы заработают. А тех кто сейчас правят вообще на кол посадить нужно и не снимать, что бы все видели до чего обман простого народа может привести. Не гуманно но эфективно. И плевать, что думает европа, Так как для того, что бы хорошо жить нам они не нужны, нам нужно просто возродить аграрий и животноводство. Это много рабочих мест в регионах, Недовольство народа сведено на нет, так как есь работа и все сыты, вот тогда бы и зажили нормально. Запрет ввести на ввоз ненужной продукции в Украину, только то покупать чего сами пока не делаем. Вот такой план у меня лично. И послать всех кто не доволен этим планом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus