USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович нарешті заговорив. Заява від гаранта!

2 Грудня 2013 20:11
Президент України Віктор Янукович нарешті порушив режим мовчання. Свою позицію щодо подій у країні він висловив в офіційному зверненні на президентському сайті та в інтерв'ю журналістам українських телеканалів.

«Коли ми говоримо, що ми будуємо демократичну державу, демократичне суспільство, - а ми всі громадяни однієї країни, - важливо, щоб учасники цього суспільства і процесів, що відбуваються, дотримувалися законів. Не має значення - чи то представники влади, правоохоронних органів, чи то учасники цих акцій. Всі повинні обов'язково виконувати закони нашої держави», - сказав Віктор Янукович.

Зі слів Глави держави, важливо, щоб акції мали мирний характер.

«Будь-яке волевиявлення людей, будь-які акції - це підтверджує, що кожна людина має не лише право, а й можливість висловити свою точку зору. Але дуже важливо, щоб ці акції завжди мали мирний характер», - наголосив Президент.

«Я переконаний у тому, що будь-який, навіть поганий, мир краще за будь-яку найкращу війну», - додав Віктор Янукович.

Окрім того, у інтерв’ю для журналістів він заговорив про бюджет: «2014 рік має бути бюджетом розвитку регіонів, тому що вже заробив регіональний фонд розвитку. І на наступний рік ми, можливо, вперше за всі роки незалежності, будемо мати такий цивілізований підхід до використання коштів на розвиток регіонів», - інформує РБК Україна.

З його слів, обсяги фінансування для розвитку регіонів повинні бути «декілька десятків мільярдів гривень». «Таку мету ми поставили», - наголосив він.

Віктор Янукович також висловив сподівання, що економічна ситуація в наступному році буде кращою.

«Я вважаю, що економіка в наступному році буде кращою, ніж економіка цього року. Є багато підстав так думати... Ми бачимо, що буде зростати. А це означає, що буде кращий бюджет», - сказав він.

На його переконання, це стане основою для подальшого підвищення заробітних плат, пенсій і соціальних виплат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
vlad Показати IP 2 Грудня 2013 20:26
Все вірно каже.
Гузь Показати IP 2 Грудня 2013 20:26
Тепер все понятно, розходимося по домах. Будемо надіятися, що те що сказав гарант буде виконано. Наша перемогла. Ура.
Клим Показати IP 2 Грудня 2013 20:39
Да, дуже розумний чоловік. Я хочу сидіти вдома і читати сайт президента. Бувайте майданівці.
Руль Показати IP 2 Грудня 2013 21:14
А де взяти флаєри на авто під цю ситуацію з євроукраїною? Нехай волонтери рознесуть по автівкам вночі таким самим способом, як ставлять візитки під двірники. Ми їх поставимо на авто, щоби всі бачили, що українці не продаються Росії.
Для людей Показати IP 2 Грудня 2013 21:46
Козюра з Булою недалекому сховали фото Яника в своєму офісі , все може повернутися Люди думайте хто перед Вами виступає : пристосуванці чи люди, українці чи романюковичі комсомольці які крали вже людські гроші А Бондар нарив гнійник української демократії
Володимир Показати IP 3 Грудня 2013 03:48
Насильство першими примінили проти мирних мітингувальників сили "Беркуту", підпорядковані Президенту, вина за всі безлади в столиці лежить на ньому особисто. За матеріалами відео, "штурм" адміністрації Президента на Банковій організувало "Братство" Корчинського, яке утримується владою! Вся мова Януковича - фальш!
Володимир Показати IP 3 Грудня 2013 03:48
Насильство першими примінили проти мирних мітингувальників сили "Беркуту", підпорядковані Президенту, вина за всі безлади в столиці лежить на ньому особисто. За матеріалами відео, "штурм" адміністрації Президента на Банковій організувало "Братство" Корчинського, яке утримується владою! Вся мова Януковича - фальш!
Володимиру Показати IP 3 Грудня 2013 09:51
Як можна перекладати вину на інших? Людей на Майдан покликала опозиція. Вона і несе ПОВНУ відповідальність за все що там відбувається. Опозиційні лідери не мали спати в своїх шовкових простинях, а на Майдані, з тою купкою студентів, підклавши кулачок під голову, або взявши палку в руки, щоб відбиватися. Відповідальна опозиція мала би прорахувати все, продумати свої дії і бути готовими до провокацій будь якого типу, чи від тітушок чи від "беркуту" чи від будь-кого іншого. Бо пам'ятаєте, як в Антуана де Сент-Екзюпері: "Люди забули цю істину, - сказав Лис. - Але ти не повинен її забувати. Ми завжди несемо відповідальність за тих, кого приручили.". А наша, українська, опозиція знімає зі себе відповідальність. Вона ні при чім. Вона має крайнього - Януковича, а сама біла і пухнаста зробила все, щоб такого не сталося. Не пройде. пролилася кров і нинішнім опозиційним політикам цього не пробачить народ, бо не можна такого пробачати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus